Monarchia Törzsvásárlói program

Minden kedves vásárlónk, aki egyidejűleg legalább 10.000 forint értékben vásárol üzletünkben vagy webáruházunkban, egy évre szóló Monarchia Borklub tagságot kap, és minden további vásárlása során bor és pezsgő kínálatunkból 8% kedvezményre jogosult, amely akár már egy palack vásárlásakor is érvényesíthető.  A törzsvásárlói kedvezmény egyéb kedvezményekkel, karton, akciós vagy szezonális ajánlatokkal nem vonható össze. A klubtagság automatikusan meghosszabbodik egy újabb évvel, amennyiben törzsváslárlónk az adott év alatt minimum 30.000 forint értékben vásárol üzletünkben vagy webáruházunkban.

Bővebb információért kérjük olvassa el az alábbi tájékoztatót, vagy keresse a Monarchia Borklub vezetőjét.
Roszik Zsófia
+36 70 452 26 01 
roszik.zsofia@monarchiaborok.hu 
borbolt@monarchiaborok.hu

Hogyan csatlakozhat a törzsvásárlói programhoz?
A program részese lehet bármely 18. életévét betöltött természetes személy, valamint jogi személyek és jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok, egy egyszeri, minimum 10.000.- Ft összértékű vásárlás után. A minimum 10.000.- forintos összértékbe minden termékünk beleszámít, az akciós termékek is. A programban való részvétel ingyenes. 
Minden klubtaggá váló vásárlónknak a későbbi azonosítást segítő adatokat (regisztrált email cím, törzsvásárlói azonosító) emailben küldjük el. Kérjük ezt a levelet őrizze meg.

A klubtagság meghosszabbításának feltétele:
A klubtagság létrejöttétől számított 365 napon belül minimum 30.000.- Ft összértékű vásárlás a Monarchia webáruházban és / vagy a Monarchia Borszaküzletben. A klubtagság határozatlan ideig, évről évre meghosszabbodik, amennyiben a klubtagság évfordulóitól számított 365 napon belül a vásárlások összértéke eléri a minimum 30.000.- forintot.  

Hol érvényesítheti törzsvásárlói kedvezményét?

  • 1052 Budapest, Haris köz 2. Monarchia Borszaküzlet
  • www.monarchiaborok.hu webáruház

Hogyan érvényesítheti törzsvásárlói kedzvezményét?
Webáruházunkban történő vásárlás során a törzsvásárlói kedvezménye automatikusan érvényesítésre kerül. Kérjük ügyeljen, hogy mindig azzal a felhasználóval lépjen be és vásároljon, mellyel a klubtagságot megszerezte. Más felhasználó, újonnan regisztrált felhasználó esetén a törzsvásárlói kedvezményre nem lesz jogosult.
Borszaküzletünkben történő személyes vásárlás során a törzsvásárlói kedvezményét a klubtagsága létrejöttekor kapott emailben felsorolt adatok alapján tudjuk érvényesíteni (regisztrált email cím és / vagy törzsvásárlói azonosító).

Milyen adatok megadása szükséges a programban való részvételhez?
A fent megjelölt helyeken az érdeklődő vásárlók számára névre szóló számlát állítunk ki a vásárlásról, majd a vásárlások összegét saját számlázási rendszerünkhöz kapcsoltan tartjuk nyilván. A vásárló neve, lakcíme/számlázási címe, e-mail címe és telefonszáma, valamint törzsvásárlói azonosítója alapján lesz beazonosítható. A vásárló hozzájárul, hogy adatait a Monarchia Borkereskedelmi Kft. nyilvántartásába felvegye és feldolgozza. Az adatokat a Monarchia Borkereskedelmi Kft. bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja ki.

A törzsvásárlói program határozatlan időtartamú. A Monarchia Borkereskedelmi Kft. a programban leírt feltételeket módosítani, illetve a programot megszüntetni törzsvásárlók értesítése mellett teheti.