Tokaji Borecet Muskotályból

Tokaji Borecet Muskotályból


kiszerelés: 250ml

A Tokaji Muskotály Borecet az élelmiszerek Michelin csillagának számító "Superior Taste Award 2012" díj birtokosa (a díjról bővebben itt).

A Michelin csillagos séfeket már le is nyűgözte ez a Muskotály Borecet, kíváncsi Ön is rá?

Használja Ön is bátran saláták, párolt zöldségek ízesítésére, húsok pácolására vagy halak manírozására! Felhasználása szinte minden fogásnál megállja a helyét. Készítse el vele kedvenc báránycombját, utána pedig ne felejtse ki a desszertből sem, nem fog csalódni!

A muskotályban megjelennek a fűszeres ízek is, a tavaszi virágok, mint a jácint vagy a liliom. Ízben a fajtajelleges kesernyés íz nem főszereplő, de jól kivehető, ami kifejezetten kellemes és megnyerő párost alkot a tokaji borecettel.

A Muskotály borecet segít megváltoztatni a már megszokott ízeket. Használjon kevesebb sót vagy egyéb ételízesítőt és próbálja meg helyettesíteni a kiváló minőségű, egyedi Muskotály borecettel. Hívja meg barátait és készítse el már előre bepácolt borecetes húsételeit. Garantáltan utánozhatatlan és egyedivé varázsolja megszokott íz világú ételeit.

Mindamellett, hogy egyedi ételt alkot, egészségét is nagymértékben támogatja, ha rendszeresen beépíti életébe a boreceteket. A muskotály megkönnyíti dolgát mindenféle előképzettség nélkül különlegeset alkothat! Ne hezitáljon, mi ellátjuk leendő kedvenc receptjeivel és igazi mesterszakácsnak érezheti magát!

  1.890 Ft -1+
    kosárba