Monarchia Törzsvásárlói program

Minden kedves vásárlónk, aki összesen legalább 10.000,- forint értékben vásárol üzeltünkben vagy webáruházunkban, egy évre szóló Monarchia Borklub tagságot kap és minden további vásárlása során bor és pezsgő kínálatunkból 8% kedvezményre jogosult. A klubtagság automatikusan meghosszabbodik egy újabb évvel, amennyiben a törzsvásárló 365 nap alatt minimum 30.000.- forintot összértékben vásárol üzletünkben és / vagy webshopunkban.

Bővebb információért kérjük olvassa el az alábbi tájékoztatót, vagy keresse a Monarchia Borklub vezetőjét.
Roszik Zsófia
+36 70 452 26 01 
roszik.zsofia@monarchiaborok.hu 
borbolt@monarchiaborok.hu

Hogyan csatlakozhat a törzsvásárlói programhoz?
A program részese lehet bármely 18. életévét betöltött természetes személy, valamint jogi személyek és jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok, egy egyszeri, minimum 10.000.- Ft összértékű vásárlás után. A minimum 10.000.- forintos összértékbe minden termékünk beleszámít, az akciós termékek is. A programban való részvétel ingyenes. 
Minden klubtaggá váló vásárlónknak a későbbi azonosítást segítő adatokat (regisztrált email cím, törzsvásárlói azonosító) emailben küldjük el. Kérjük ezt a levelet őrizze meg.

A klubtagság meghosszabbításának feltétele:
A klubtagság létrejöttétől számított 365 napon belül minimum 30.000.- Ft összértékű vásárlás a Monarchia webáruházban és / vagy a Monarchia Borszaküzletben. A klubtagság határozatlan ideig, évről évre meghosszabbodik, amennyiben a klubtagság évfordulóitól számított 365 napon belül a vásárlások összértéke eléri a minimum 30.000.- forintot.  

Hol érvényesítheti törzsvásárlói kedvezményét?

  • 1052 Budapest, Haris köz 2. Monarchia Borszaküzlet
  • www.monarchiaborok.hu webáruház

Hogyan érvényesítheti törzsvásárlói kedzvezményét?
Webáruházunkban történő vásárlás során a törzsvásárlói kedvezménye automatikusan érvényesítésre kerül. Kérjük ügyeljen, hogy mindig azzal a felhasználóval lépjen be és vásároljon, mellyel a klubtagságot megszerezte. Más felhasználó, újonnan regisztrált felhasználó esetén a törzsvásárlói kedvezményre nem lesz jogosult.
Borszaküzletünkben történő személyes vásárlás során a törzsvásárlói kedvezményét a klubtagsága létrejöttekor kapott emailben felsorolt adatok alapján tudjuk érvényesíteni (regisztrált email cím és / vagy törzsvásárlói azonosító).

Milyen adatok megadása szükséges a programban való részvételhez?
A fent megjelölt helyeken az érdeklődő vásárlók számára névre szóló számlát állítunk ki a vásárlásról, majd a vásárlások összegét saját számlázási rendszerünkhöz kapcsoltan tartjuk nyilván. A vásárló neve, lakcíme/számlázási címe, e-mail címe és telefonszáma, valamint törzsvásárlói azonosítója alapján lesz beazonosítható. A vásárló hozzájárul, hogy adatait a Monarchia Borkereskedelmi Kft. nyilvántartásába felvegye és feldolgozza. Az adatokat a Monarchia Borkereskedelmi Kft. bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja ki.

A törzsvásárlói program határozatlan időtartamú. A Monarchia Borkereskedelmi Kft. a programban leírt feltételeket módosítani, illetve a programot megszüntetni a törzsvásárlók értesítése mellett teheti.