Villányi Borlekvár fehérborból

Villányi Borlekvár fehérborból


kiszerelés: 200ml

Villányi Muscat Ottonelből készült borban erősen meghatározó a szőlő csodálatos muskotályos íze, illata kellemesen fűszeres, így kiváló alapja fehérboros borlekvárnak hiszen a bor zamatvilága koncentráltan jelentkezik a borkülönlegességben. Fűszerezésében a fahéj, a szegfűszeg dominál. Kitűnő ünnepi reggelit készíthetünk, ha a kávé és pirítós vagy briós mellett ebből a lekvárból is mosolyog egy kis tálkányi. Kaláccsal is nagyon finom. Ajánljuk még desszertekhez, de egy sima túrótortával is csodát tud művelni, vagy vanília fagylalttal is mennyei. Társíthatjuk még Rokforttal, keményebb, érett tehénsajttal, sőt kecskesajttal is, de tálalhatjuk szárnyasok mellé is.

  1.200 Ft -1+
    kosárba